SPEGGI

2012-09-29

 

 

 

Min kompis Calle har precis startat ett företag där han säljer världens snyggaste och smartaste spegel. Hemsidan där han säljer speglarna heter SPEGGI.SE och spegeln är verkligen hur bra som helst. Den passar perfekt in i alla sorters rum, är inte för stor samt har jättebra förvaringsmöjligheter. Särskilda fack för ringar, hals-och-armbandskrokar och många fler lösningar gör denna förvaringsspegel, Speggi som de har valt att kalla den, till årets genombrott!

 

Den löser verkligen alla problem som har med förvaring att göra! Checka in på hemsidan och läs mer om produkten på SPEGGI.SE.

Har även fått chansen att tävla ut två speglar till er läsare. Kul va? Tävlingens utformning förklaras nedan.

 

1. Gå in på hemsidan och leta upp facebook insticket till höger.

2. Gilla samt dela facebooksidan Speggi.se på din profil

3. Skriv i kommentarsfältet på bloggen:

 

- Namn
- E-post

- Ett roligt rim om varför just DU ska ha produkten. Låt fantasin flöda!

 

På måndag kväll koras sedan de två vinnarna och kontaktas på mail! Stay tuned lovies...

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNARE PRESENTERAS NÅGON GÅNG UNDER TISDAGEN DEN 2 OKTOBER 2012Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Jag borde vinna, för att alla min smycken inte ska försvinna. En sån här speggi vore bra att ha, så man bara kan ta ta och ta, alla smycken förvaras här i,så man är redo när det är parti. Nu hoppas jag att jag vinner, annars kanske alla saker försvinner.


Postat av: Lova Simonsson 2012-09-29 16:41:37 [svara]
Emmy Johanna Kristoffersson emmyjohannasblogg@hotmail.com Öppen, stängd, upp och ner. Kolla där dig själv du ser. Öppna spegeln smycken hänger, glittrar, blänker, lyser, svänger. Vit och fin och gjord av glas, här kan även sminket tillvaratas. Korsar fingrar åh gud vad jag vill vinna, en speggi skulle få mig att känna mig precis som en gudinna.


Postat av: emmy 2012-09-29 17:20:49 [svara]
Med denna grej, skulle en tjej, som jag känner kunna förvara alla hennes vänner. Men hennes vänner börjar försvinna, så därför skulle jag vilja vinna!


Postat av: Hulda 2012-09-29 17:27:07 [svara]
Åh men kolla här vilken spegel fager Direkt smyckena ur den man tager Vore rätt bra, för jag har det så stökigt Men med denna spegel blir det ej lika bökigt Halsband, armband, hängen och ringar.. SÅ mycket lycka denna spegel bringar! Att ej ha en egen spegel gör att andra kan snegla Men med Speggi i rummet kan jag i lugn och ro mig spegla ;) eli.melly@hotmail.com


Postat av: Elisabeth Theodoridou 2012-09-29 17:27:48 [svara]
Amanda Karlsson amkarlsson1@live.se Jag borde vinna denna spelgel, så att min mun förlorar lite dregel Speggi är bra att ha, så att man kan se sig själv var da Förvaring är en väldigt bra förklaring, varför just jag behöver denna till min accessoar Lätt att vinna, ska vara lätt att finna i, det behövs ingen särskild strategi.


Postat av: amanda 2012-09-29 17:38:20 [svara]
Emma Görlin gorlin1996@hotmail.com jag vill ha en speggi spegel där jag kan förvara mina smycken, så slipper jag på morgonen att få värsta rycken. att inte hitta mina pärlor och diamanter, kan ibland få mig att vilja och slå ner dessa gatumusikanter. bara tanken av att ha en spegel i mitt rum som varken är ful eller dum, får mig att bli helt stum. tänk att öppna min egna speggi varje dag, det kommer nog att få mitt hjärta att slå ett extra slag. att vara kär i en spegel har nog aldrig hänt förut, men nu är tyvärr detta rimmet slut.


Postat av: emma 2012-09-29 17:43:12 [svara]
Hey Hanna! ;) För alla smycken och småsaker, Är speggi super. Jag skulle slippa paniken, När smyckena tar tiden. Att alltid behöva trassla upp, Åh, så skönt det skulle vara att bara kunna öppna upp. Namn: Johanna Mail: johannalundh@msn.com


Postat av: Johanna 2012-09-29 17:46:18 [svara]
Vinna har då aldrig vart en av mina grejer, men jag har nog samma problem som di flesta tjejer. Smink, nagellack, smycken fint upplagt på fat när man ser det på bild. Men varje gång det ska användas gör trasslet mig vild. Att på ett nytt sätt mina accessoarer fint kunna förvara, skulle jag några minuter varje morgon kunna spara. Speggi perfekta speggi gift dig med mej. Så lovar jag att skämma bort dig med allt som får mig att känna sig som en vacker tjej.


Postat av: Sofia 2012-09-29 18:06:27 [svara]
Smycken jag väldigt många har, men inte plats för att ha dem kvar. Jag gärna speggi vill vinna, så att mina smycken ett hem kan finna. Med en speggi i mitt rum skulle jag kunna vara lugn. Ingen syster som går och snor, nu kommer hon bara finna mina skor. En spegel i mitt rum vore toppen, och med smycken i blir det som socker på toppen.


Postat av: iza 2012-09-29 18:11:40 [svara]
Trångt och litet studentboende jag bor därför hade Speggi blivit en fantastisk bror, Förvara små skatter samtidigt som man kan spegla sig vacker, Det kallar jag praktiskt, faktiskt, Sminket på plats den finns innan kvällen bravader begins, Ja, denna spegel hade passat bra hos mig som bor litet och vill inte ha det slitet!


Postat av: Caroline Beckert 2012-09-29 18:29:05 [svara]
En ny spegel skulle jag vilja ha, ja en speggi skulle passa bra, där mina smycken skulle hamna i tryggt förvar. Kunna stå i spegeln och känna sig vacker, och på köpet så blir det inget trassel. En sån spegel i min vrå, det skulle kunna bli så. Ingen annan kan över mina smycken bestämma, bara jag där dom i spegeln ska hänga. Denna spegel är vad en tjej vill ha, det är därför den är så bra. Jag vill så gärna vinna, så att smycken från mitt bord kan försvinna.


Postat av: Patricia Lindström 2012-09-29 18:50:49 [svara]
Speggi speggi på golvet där, säg vem som smartast i världen är, förvarar alla mina smycken, så att dom inte faller i stycken. jag behöver dig, för att jag är tjej, med mycket smycken har, så jag inte ska gå bar. Du är inne stället där allt som glimmar hänger, hoppas att jag en dag där kan få va, en helt vanlig vacker speggi-dag. Agnes Bergling agnescc@live.se agnestil.devote.se


Postat av: agnes 2012-09-29 18:58:58 [svara]
Spegel Spegel på väggen där, Kan du snälla ge mig en Speggi, för jag är helt kär. Med förvaring för allt som kan kroppen smycka Så kan denna ge mig en oerhörd lycka! Behöver inte längre vara orolig över vart allt ska få plats, För denna kan bli mitt älskade smycke-palats. Ja där kan man förvara allt från smink, hårborstar och till underbara accessoarer, Med denna hemma hos sig så kommer man få många avundsjuka kommentarer. Så snälla jag vill så gärna vinna, Kommer då bli världens lyckligaste kvinna!


Postat av: Emma 2012-09-29 19:07:19 [svara]
michelle carlström michellecarlstrom@live.se jag behöver en sådan spegel, jag tycker att det är en regel! Har ingen plats att ha min smycken på, det problemet hade varit löst om jag hade vunnit den då! den är så himla fin, precis som din. har aldrig vunnit någonting i mitt liv innan, men kanske av dig din fina och underbara kvinna!


Postat av: michelle 2012-09-29 19:08:37 [svara]
veckans blogg uppe , va med vetja !


Postat av: Lovisa 2012-09-29 19:22:33 [svara]
Severina Norrgrann Riiinaaa@hotmail.com Vad smart sak att uppfinna och denna vill jag vinna. Just nu bor mina smycken i en ful och inte så kul väska. Det kan hända att om jag skulle vända på alla smycken att jag glömt något som blivit gömt bakom allt inte lika balt. Denna förvaring skulle vara en riktig utrymmesbesparing. Därför skulle jag behöva en speggi som är snygg och trygg, praktisk och taktisk.


Postat av: Severina 2012-09-29 20:28:10 [svara]
Speggi.se på facebook jag gillar "Fett töntigt sa alla killar" Men ack så vilken smart spegel Får min hemma att likna tegel I denna jag kan ha mina smycken Och det är ju några stycken Med denna spegel ack så fin Behövs det inte längre något skrin


Postat av: Rebecka 2012-09-29 20:59:20 [svara]
Emma Rudèn emma.ruden@hotmail.com Hej hannalicious jag vill gärna vinna, en sån här spegel för den är så jäkla cool. Jag vet att det där inte rimma, men om jag måste rimma allt för att vinna så lär Jag väl sitta här i nån timma. Jag fyller 15 år den 20 oktober, det är snart. Och om jag vinner, så slipper mamma och pappa köpa en till mig, det är väl smart? jag kom inte på så mycket mer men hoppas du gillar det!kram/emma


Postat av: emma 2012-09-29 20:59:38 [svara]
Vinna har då aldrig vart en av mina grejer, men jag har nog samma problem som di flesta tjejer. Smink, nagellack, smycken fint upplagt på fat när man ser det på bild. Men varje gång det ska användas gör trasslet mig vild. Att på ett nytt sätt mina accessoarer fint kunna förvara, skulle jag några minuter varje morgon kunna spara. Speggi perfekta speggi gift dig med mej. Så lovar jag att skämma bort dig med allt som får mig att känna sig som en vacker tjej.


Postat av: Sofia 2012-09-29 21:45:43 [svara]
Mirror, mirror on the floor open your self to show me more. Necklace, earblings do they match, close again my reflection you´ll catch. This would be my favorite friend from morning - evening until the end. Det skulle vara en dröm att få vinna denna spegel med vänliga hälsningar Jessica


Postat av: Jessica Lindblom 2012-09-29 22:10:26 [svara]
Amanda Knudsen amandaknudsen@hotmail.se Detta skåp fick mig att vråla, Och hela min familj att börja skåla. Äntligen ett ställe där jag kan förvara mitt smink och mina smycken, De skulle verkligen fånga mina föräldrars tycken. Att skåpet är så otroligt vacker och har även en spegel fick mig helt stum, Den skulle passa helt perfekt i mitt lilla rum. Nu när jag detta skåp har funnit, Hoppas jag att jag skåpet har vunnit.


Postat av: Amanda Knudsen 2012-09-29 22:13:17 [svara]
Jag borde vinna eftersom: Jag har alltid velat ha en större spegel, inte från en liten smink-väska. Jag har letat i flera år nu, och har hittat sånt som jag vill ha, men minna föräldrar har inte tid eller pengar för det. Så de fick bli en lite skrivbords spegel som jag verkligen inte gillar, den är lös, vinglig och liten. + Så är jag smyckes beroende så jag har ingen plats att ha dem på, så jag måste springa runt i huset och leta efter dom. Oftast så ligger dom mitt på skriv bordet och tar plats. Jag tycker inte om att ha så trångt på skriv bordet på grund av det, Och så gillar jag verkligen INTE min spegel jag har nu!!! Därför borde jag få den här fina spegeln/smyckes förvaringen.


Postat av: Emelie 2012-09-29 22:51:14 [svara]
mina smycken alltid trassla, med denna grej jag slipper prassla. varje morgon jag nu rotar, alla kedjor får jag skrota. sällan jag mina halsband bär, med denna spegel skapas begär. lådor hit och lådor dit, ingenting sitter fint. spegel spegel på väggen där, ge mig det jag önskar här.


Postat av: Emelie Heidling 2012-09-29 22:52:07 [svara]
Felicia, flisan_hk95@hotmail.com Alla mina smycken ligger här och där, så när jag såg den här spegeln blev jag helt kär. Att en så fin spegel kan göra sån stor nytta, när jag provar smycken till outfiten kommer jag inte en centimeter behöva flytta. Jag gillar tanken att kunna öppna den som en bok, och där inne kommer alla mina smycken ha en egen liten krok. Att hålla ordning i mitt rum skulle bli en fröjd, så då skulle inte bara jag utan även min familj bli nöjd. Speggi i mitt rum skulle bli som pricken över i, jag ler bara jag tänker på hur fint det skulle bli. Nu håller jag tummarna att Speggi hamnar hos just mej, då hade jag blivit en väldigt lycklig tjej. Kram!


Postat av: felicia 2012-09-29 23:00:16 [svara]
Johanna Egeskog Spegel spegel på väggen där Jag skulle vilja ha dig hos mig här Smycken i alla former du kan hålla och även i dig på mig jag kan kolla! Just nu har jag det bara stökigt men med dig skulle jag slippa ha det så trökigt! johanna_egeskog@hotmail.com


Postat av: JohannaE 2012-09-30 02:01:08 [svara]
Jag vill väldigt gärna vinna, för jag är en kvinna. Då har man mycket armband, men de försvinner fort när man tagit de av från sin hand. Därför behöver jag förvara smyckena någonstans, så jag har dem lätt till hands. Kombinerat med en spegel vore toppen, så jag kan beundra accessoarerna på kroppen. Nu blir de bortglömda i en burk, och jag känner mig som en skurk. De förtjänar att bli sedda, och Speggi skulle därför situationen rädda!


Postat av: Emma M 2012-09-30 02:02:45 [svara]
Jätte bra blogg :)


Postat av: Översätt | lexin sida 2012-09-30 11:45:19 [svara]
Min mamma har precis fått en ny lägenhet och hon har inte hunnit inskaffa sig en spegel än! Nu råkar hon ju också vara ett stort smyckes-fan och det är lite synd att hon är tvungen att lägga hennes fina smycken i små asker när de har all rätt att synas. Mamma har inte ofta speglar i huset för att hon tycker det är "onödigt" när hon nu är "gammal", therefore vill jag boosta hennes självförtroende lite också! Skulle vara hur kul som helst, hon skulle nog bli hur glad som helst! Nu har jag inte Facebook längre men jag hoppas du tar hänsyn till det! Ha en bra dag!


Postat av: Sofia 2012-09-30 11:45:25 [svara]
Emma Carulla Wallinder emmacarullaw@hotmail.com Mirror, mirror on the floor open your self to show me more. Necklace, earblings do they match, close again my reflection you´ll catch. This would be my favorite friend from morning - evening until the end. Oh my god this is like an error, i don´t have a mirror,what should i do? speggi speggi will u buy and then u don't cry. speggi speggi will be perfect, because they will u reflect. And then you see that u are beautiful,that's why speggi is so wonderful...buy speggi for chistmas and make calle happyful!


Postat av: Emma 2012-09-30 11:59:23 [svara]
Lina llinanyblom@live.se Mitt rum är så litet och tråkigt och mina smycken ligger bråkigt. När man skall på fest och allt är utspritt på olika ställen, då bådar inte gott för kvällen. En speggi skulle göra susen för mig på all sätt och vis, det skulle vara att vinna ett lyckopris.


Postat av: Lina 2012-09-30 12:14:19 [svara]
Sjukt smart spegel! Men kommer inte vara med i tävlingen


Postat av: Jenny 2012-09-30 12:18:17 [svara]
speggi, speggi på bilden där, du är den effektivaste spegeln, jag svär! har aldrig riktigt känt mig såhär, både glad, exhalterad och överlycklig, jag är. uppfyll mina drömmar tack, så lovar jag att fylla dig med mina allra finaste lack. äntligen har diamanter och kristaller funnit en plats, där de kan behandlas lyxigt eftersom speggi är en riktig skatt! att alla tjejer borde ha en sådan fantastisk spegel, borde vara en obligatorisk regel, men nu är det bara två som kan ha tur, jag knäpper mina händer och ber till Gud.


Postat av: Rebecka Aronsson Elffors 2012-09-30 13:14:11 [svara]
Namn: Sigrid Brydolf E-post: sigridbrydolf@hotmail.com Superduper fin den är. Alla mina smycken bär. Sminket skulle trivas där. Även skulle jag bli kär. I en spegel, vit och fin. Skin du blanka spegel, skin! Lyser upp mitt rum som solen. Är så nätt och skör som kjolen. ♥


Postat av: Sigrid Brydolf 2012-09-30 14:13:54 [svara]
Ebba Bomberg ebba.bomberg@hotmail.com Med speggi'n skulle jag ha allt i ordning på mitt sätt, och inte allting snett. Jag skulle inte placera den i sängen utan i ett hörn, så den inte blir upp äten av min teddybörn.


Postat av: ebba 2012-09-30 14:57:39 [svara]
Ebba Karlsson ebba.kb@hotmail.com En speggi skulle få mig känna precis så som jag skulle få dig bränna. Om jag skulle vinna denna tävling skulle jag inte känna mig som en grävling.


Postat av: ebba 2012-09-30 14:58:57 [svara]
Kom hem till mig, lys upp min värld och skänk mig lite lyx och flärd. Att välja smycken i ett kaos av diamanter, fjädrar och kedjor är inte lätt, men med dig skulle det både kännas befriande och oerhört rätt. Med hjälp av dig skulle jag även slippa stressa, utan istället bara känna mig som en prinsessa. Spegel, spegel på golvet där, du min nya önskedröm är. Du vore en räddare i nöden, för med dig kan jag säkerligen återfinna passionen och glöden.


Postat av: Joanna Grimberg 2012-09-30 16:01:28 [svara]
Rosor är röda violer är blå men denna spegel, den är inget utav dessa två! Spegeln är stor spegeln är vit å vad den skulle passa fint Jag skulle vilja ha en sådan då den skulle passa perfekt i min walk-in-closet. Har en sådan spegel där inne men eftersom mina smycken inte får plats så är den i mitt rum i en byrå så skulle vara perfekt men en likadan spegel som rymmer mina smycken så jag slipper springa fram å tillbaka på morgonen :) Kram Elin Forslund forslundelin@live.se


Postat av: forsis 2012-09-30 16:30:26 [svara]
Smink, halsband, armband, ringar, även snygga sjalar som svingar. Detta jag har och måste förvaras, gärna bakom en speggi som knappast går att undvaras. Åh vad jag denna tävlingen vill vinna, jag hade verkligen känt mig som en kejsarinna. Jag har nu suttit med detta i typ forever, men visst blev det ändå ganska clever?


Postat av: Elin 2012-09-30 17:27:16 [svara]
Spegel, spegel på väggen där! Säg mig vad Speggi ej förvara kan. Mina smycken, mina nycker, både stora och små med lite glitter på. Passar perfekt i ett hörn, där den ej kan få sig en törn. På mitt golv hör den hemma, så jag kan spegla min lemmar.


Postat av: Louise Eriksson 2012-09-30 17:45:04 [svara]
Spegel, spegel på väggen där! Säg mig vad Speggi ej förvara kan. Mina smycken, mina nycker, både stora och små med lite glitter på. Passar perfekt i ett hörn, där den ej kan få sig en törn. På mitt golv hör den hemma, så jag kan spegla min lemmar.


Postat av: Louise Eriksson 2012-09-30 17:45:27 [svara]
Rebecca Johansson elinrebeccajohansson@hotmail.se Med denna smarta grej, skulle jag bli en lycklig tjej Att få öppna denna speggi varje dag, skulle mina nära slippa ännu ett slag För på morgonen paniken jag får, kanske även fäller en tår Mina smycken jag ej finner, jag hoppas verkligen jag vinner.


Postat av: Rebecca Johansson 2012-09-30 17:45:34 [svara]
Varför jag vill vinna denna spegel?, ja det finns nog ingen riktig regel. Mitt rum är litet som en vrå , smyckena tar upp hela mitt golv av åtrå. så varför jag nu denna vill få, jo så jag ska slippa gå på tå!


Postat av: Matilda 2012-09-30 17:50:43 [svara]
detdär var en riktigt bra ide!


Postat av: johanna 2012-09-30 18:10:09 [svara]
Galawesh Osmaniyan Ggalawesh@hotmail.com Speggi speggi på väggen där, hjälp mig att bevara mitt utseende här. Hjälp mig så att jag inte ser ut som ett sär. För du har fått mig att bli kär.


Postat av: galawesh osmaniyan 2012-09-30 19:02:31 [svara]
Sara Maria Rosander, sara_artisten@hotmail.com En spegel kan vara kul när det lider mot jul. Och midvinterns köld kan vara hård mot en flicka som bor på en gård. Han kommer den 24;e full som få Efter all punsch och gröt, han kan knappt stå. Så speggi kan vara allt när tomten inte levererar något ballt. För en flicka så kall när snön hänger på all tall.


Postat av: Sara 2012-09-30 20:00:07 [svara]
Sara Maria Rosander, sara_artisten@hotmail.com En spegel kan vara kul när det lider mot jul. Och midvinterns köld kan vara hård mot en flicka som bor på en gård. Han kommer den 24;e full som få Efter all punsch och gröt, han kan knappt stå. Så speggi kan vara allt när tomten inte levererar något ballt. För en flicka så kall när snön hänger på all tall.


Postat av: Sara 2012-09-30 20:00:37 [svara]
Donarta Gashi d-donaarta@live.se Jag vill Speggis spegel vinna för att kunna mina smycken finna Jag vill min förvaring gömma och med den här spegeln är det som att drömma Hur ska nu tjuvarna kunna veta när de inte vet var de ska leta


Postat av: Donarta 2012-09-30 20:23:51 [svara]
Jag är så kär, och nu är den här. dyr men snygg, jag kommer se hela min rygg. inga mer ringar på mitt golv, för nu kan jag hänga upp den när jag kommer efter klockan tolv. Alla min halband kommer inte längre ligga slängda, då jag i denna dem kan hänga.


Postat av: Malin Johansson 2012-09-30 21:06:07 [svara]
Livet är inte lätt när halsband och ringar ligger huller om buller i mitt hem Det skulle inte förvåna mig om nåt av mina smycken hamnat ända borta i Jerusalem Jag minns inte var jag lägger mina armband, ibland ligger de mystiskt i min säng Det känns som att jag är så glömsk att jag är värd pensionärspoäng Om jag vinner detta unika hyllsystem så är det lösningen på mitt otroligt jobbiga i-landsproblem Josefine josefinedahlberg@hotmail.se


Postat av: Josefine 2012-09-30 21:37:07 [svara]
JÄTTE FIN SPEGEL KÖPTE DEN PÅ LEATS DEAL!!


Postat av: ayah 2012-09-30 22:48:55 [svara]
Jag som ingen spegel har, kände att denna var självklar! Spegel och smyckesförvaring i ett, fasen detta var hett!


Postat av: Frida 2012-09-30 23:05:02 [svara]
Spegel, spegel på golvet där, säg mig vem som smartast på smycke-förvaring är? Speggi.se är den smartaste och kommer bli succé, Denna löser mina problem med smink, smycken och andra små ting, perfekt för mina bling-bling. En helkroppsspegel i sin ära men helheten är ju en pärla. Ammis Holmlund ammis_kexet@hotmail.com


Postat av: Ammis Holmlund 2012-09-30 23:43:45 [svara]
ååååh vilken smart och rolig ide!! ska definitivt beställa hem en :)


Postat av: Dominika 2012-10-1 00:35:31 [svara]
Jag är proffs på att tappa bort kläder, smycken smink och skor, Denna fantastiska grej skulle bli som min andre trogne bror. Med smycken och nagellack på rätt ställe som piffar upp, då måste jag säga att jag slipper gå upp lika tidigt som en tupp. Därför kan jag slippa leta efter allt på morgonen stressad och som alltid med panik, det slutar med att det blir massa kaos och skrik. Så alltså Speggi, skulle jag nu dig vinna skulle ingenting försvinna. Du skulle hjälpa mig slippa stress och annat skit, när jag springer som en idiot hit och dit. email: malougrundin@gmail.com


Postat av: Malou Inez Grundin 2012-10-1 08:09:17 [svara]
Jonna Månsson guld_jonna@hotmail.com Oh I "beggi", let me have a speggi!


Postat av: Jonna 2012-10-1 09:52:27 [svara]
Aldrig någonsin har jag velat ha en spegel så mycket som nu, den som kan göra mig till vinnare, är bara du. I lördags fyllde jag 20 år, en present som denna skulle muntra upp mig nu när det är höst, och inte vår. Väljer du mig, du underbara tjej, lovar jag att vara spegeln trogen dag som natt, den kommer att bli min alldeles egna lilla skatt. I oktober flyttar jag till en egen lägenhet, och då vill jag känna mig het (och inte fet) spegeln skulle därför passa bra så jag har något snyggt att kolla på, varenda dag. Hanna, din galenpanna, välj mig och jag ska alltid följa din blogg och dig. PUSS


Postat av: Felicia 2012-10-1 11:22:46 [svara]
Aldrig någonsin har jag velat ha en spegel så mycket som nu, den som kan göra mig till vinnare, är bara du. I lördags fyllde jag 20 år, en present som denna skulle muntra upp mig nu när det är höst, och inte vår. Väljer du mig, du underbara tjej, lovar jag att vara spegeln trogen dag som natt, den kommer att bli min alldeles egna lilla skatt. I oktober flyttar jag till en egen lägenhet, och då vill jag känna mig het (och inte fet) spegeln skulle därför passa bra så jag har något snyggt att kolla på, varenda dag. Hanna, din galenpanna, välj mig och jag ska alltid följa din blogg och dig. PUSS


Postat av: Felicia 2012-10-1 11:24:42 [svara]
Malin Pettersson Maliiins@hotmail.com spegel spegel som den skönhet du är. Låt mig vara den som smyckena inuti bär. På insidan du gömmer en kvinnas rike av passion. Med ett värde som skulle kunna innefatta en miljon. Enkel och vit kan de flesta tycka. Men jag ser då mer och vill låta dens innehåll mig smycka. Jag drömmer mig den pryda mitt golv, sett den yta som skrikit på att bli tagen dagarna i ända. Frågor kommer besvaras och alla kommer att få veta vad historien bakom denna skapelse heta. Och SPEGGI hallå! NI KOMMER BLI KÄNDA. Jag är unik för den jag är. likaså som denna spegel bit för bit är och alltmer gör mig löjligt kär.


Postat av: Alicia 2012-10-1 12:05:22 [svara]
Lisa Pålsson Lisa_motala@hotmail.com Jag vill ha den spegel där, fixa mig så jag blir kär Jag vill ha den mest för jag vill på fest Speggi är bra att ha för att kolla sig var da Förvaring och spegel är som båt och segel Ge mig denna fina så jag har smyckena mina Denna tävling är kul för min spegel är ful Jag behöver en ny för min är fy Tack jag vill ha mer fack och en vit fin lack


Postat av: Lisa 2012-10-1 16:23:25 [svara]
Svar till Lisa:
Jag fattade inte nummer två!


Postat av: Lisa 2012-10-1 16:24:33 [svara]
Hanna Nygårds. xd_hani@hotmail.com Speggi,speggi på väggi där, Säg vem som du håller kär, hjälp mig här, för mycket grejer jag bär, underlättar när jag vinner de här.


Postat av: Hanna 2012-10-1 17:06:46 [svara]
Jag skulle behöva en grej, som passar perfekt till en tjej. En plats att lägga alla ting, som halsband och bling. En spegel med ett vackert face, som jag kan ställa på ett lämpligt place. Varför vill just då jag vinna? Kanske för jag är en kvinna! För med alla mina halsband, skulle jag kunna skapa mitt egna land. Just därför vill jag vinna, för att få bli landets gudinna. Har gillat och delat på Facebook. Vill såklart vinna (precis som alla andra) Just nu har jag smycken på 7 ställen i mitt rum och även mammas. En speggi skulle lösa både mitt och hennes.


Postat av: Lina 2012-10-1 18:06:46 [svara]
Spegeln speggi vill jag ha för att få mig vacker och gla’ Den ska jag titta i varje dag även om jag inte är gla’ smycken i ording, smik i massor allt i speggi . Skönheten speggi vill ja ha för att må bra. Snälla hanna ge mig spegeln speggi. namn : emma bojadzija Epost : emma.bojadzija@hotmail.com


Postat av: emma bojadzija 2012-10-1 18:38:05 [svara]
smycken och accessoarer överallt, armband, halsband, örhängen och massa annat ballt, allt i min egna stil precis som det ska va, men överallt i rummet är inte så bra, en plats att förvara dem på vore toppen, då kan jag välja, vraka och hänga på kroppen, sminket som nu förvaras i badrummet med dåligt ljus, skulle få plats i en Speggi på mitt rum och jag skulle bli snygg på ett sus! kram :)


Postat av: Ida Sjödin 2012-10-1 20:28:42 [svara]
Plats man behöver, till fina smycken som kläder Men smycken passar i fina speggi som matchar i mitt rum som är vitt, då man slipper införskaffa litt nytt.


Postat av: Julia 2012-10-1 22:06:39 [svara]
Omg, sån måste jag införskaffa mig!!


Postat av: Frida 2012-10-11 22:32:39 [svara]
Jag är så gärna med! Hade varit så underbart att få vinna denna då jag har så himla mycket smycken och bara tappar bort allting hela tiden. Har gillat dem på fb, moathorneus@hotmail.com är min mail! :) Fingers crossed!!


Postat av: Moa 2012-11-5 17:45:08 [svara]