LAZY TUESDAY

 

Idag har jag spenderat hela dagen i mina nya flatforms på stan. Jag har även fått ögonfransarna fixade och blivit ompysslad lite av bea och hängt i Norrköping hela dagen och kvällen.

 

Ska byta om till mina nya mjukisbyxor nu och krypa ner i mina nytvättade sängkläder medans Bea, Amanda och Hilton ligger på madrassen här nedanför och ser söta ut, eller nej nu ljög jag snarare osociala eftersom båda är fastklistrade vid en varsin telefon och Hilton inte ens är här upptäcke jag nu... Men han var här nyss, jag lovar!

 

BOYFRIEND JEANS


BOYFRIEND JEANS monki, JACKA h&m, SKOR notme, LINNE zara.

 

WE'LL BE COMING BACK

 

 

 

 

 

PLATFORM SHOES

 

Åh, blev så jävla jävla glad när jag sprang ut och hittade dom här i brevlådan för dom är så sjukt jävla balla. Mina nya favoritskor helt klart. Fan vad kär jag är! Det är kopior dock inga äkta converse med andra ord och de kommer ifrån NOTME.

 

MILITARY AND WHITE

 

Militärjackan är ifrån Urban Outfitters och de vita klackarna ifrån Nelly

LOVE hanna

 

29 JULI 2012

 

 

Har sovit omänskligt mycket och oroligt det senaste dygnet men nu är jag vaken och hyffsat pigg i varje fall. Ska sminka mig och sen kila ner till min sista jobbdag innan jag får två dagars ledighet igen, det behövs verkligen! Så vi hörs senare? Har lite rolioga news då också!

 

KÄRLEK AV FORNI

 

IN THE MAGAZINE

 

Hej världens bästa bloggläsare! Vann ju tack vare er modebloggsduellen förra månaden och i POSH24:s senaste nummer hittar ni en liten intervju med mig. Hur kul som helst ju. Tack kära ni, skickar massa kärlek. KRAM

 

UPDATE FRÅN POOLEN

 

Solar, dricker smoothie och pratar i telefon. Livet kan inte bli bättre just nu. Ska även träffa min saknade Felix snart en liten sväng, det blir en fika nere i Söderköping och lite mys här hemma. Kvällens planer däremot är hemliga, puss och kram!

 

BEAUTIFUL SUNSET

Mina senaste dagar har varit amazing. Det har varit världens härligaste väder i skärgården där jag varit några dagar nu. Vi har varit på barnkalas, åkt vattenskoter och banan, bastat och badat och haft det allmänt skönt. Var ju även på 18års fest i helgen för Petter och David. Det var kul.

 

Idag är det jobb som gäller vilket känns sådär eftersom att jag inte ser ett enda moln på himlen. Ligger hellre vid poolen och chillar än säljer glass liksom, men men cash is king. Kraaaaaaaam

 

Veckans mest lästa artiklar

Recept: The Shack Burger Pimpa din blogg! Sätt guldkant på hösten
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://hannalicious.devote.se