HAVING A GREAT TIME

2012-06-30 13:09

 

 

Fan vad jag älskar att ligga ute vid poolen med bra musik, en inspirerande tidning och något gott och nyttigt att äta. Det är livet. Just sayin'. Dock så jobbar jag i detta nu som det här inlägget kommer upp. Men häromdagen hade jag det såhär skönt as you can see.

 

COLLEGE FEELINGS

2012-06-29 20:13

 

 

 

 

Ska på en Collegefest ute i Arkösund hos Melker imorgon så tänkte bara slänga upp kläderna jag ska ha på mig imorgon. Det ska bli skitkul verkligen då alla kommer vara utklädda och det ska vara en "college-känsla" över hela festen. Bilder ifrån morgondagens bravader lär dyka upp så håll utkik!

 

EXPRESS YOURSELF

2012-06-29 09:19

 

Ber om ursäkt för dålig update kära läsare. Men jag försöker hinna med livet de stunderna jag inte jobbar. Har bland annat varit ute i skärgården och åkt lite vattenskoter hos Melker med Bea och ett par grabbar samt firat Erik som fyllde 18 i onsdags. Nu ska jag iväg och jobba. Vi hörs senare med lite outfits och grejer. KRAM

 

CONVERSE PLATFORMS

2012-06-27 17:27

 

Åhh, vill så gärna ha ett par converse platforms just like Kenza. Dom är så sjukt jävla balla så jag tror jag smäller av. Håller ni inte med eller? Sjukt sjukt sjukt snyggt. Måste beställa dom här och be mina föräldrar hämta dom när dom åker till USA i Augusti. Jag dör!

 

FESTIVAL CRAVINGS

2012-06-25 15:50

 

 

Tänkte bara sprida lite festival inspiration för er som ska på PEACE AND LOVE. Kan förövrigt bara berätta hur avundsjuka jag är på er. Men ni får ha lite roligt åt mig också. I vilket fall så får vi väl hoppas att det inte blir regn alla dagar. Kram på er!

 

MONDAY MONDAY MONDAY

2012-06-25 11:38

 

 

 

 

NI ÄR BRAAAAAAAA ♥

2012-06-24 15:29

 

Hej mina fina läsare! Känns som att det var länge sen jag verkligen pratade med er här på bloggen. Det blir mest bilder nu för tiden. Men om vi ska kommunicera på en annan nivå så är det bara bra med mig. Det är saker hit och dit som yrar runt i hjärnan på mig men just nu har jag bara kopplat bort allt och ligger ute på glasaltanen nerbäddad i en filt med en kopp varm choklad och vispgrädde och lyssnar på lite Chris Brown samtidigt som regnet öser ner här utanför. Fixade förövrigt ledigt 3 dagar i rad ifrån jobbet igår för att vila upp mig ifrån min förkylning och för att ta det lungt och bara njuta vilket känns FANTASTISKT.

 

Vill annars bara önska er en sån jävla bra sommar trots att vädret är som det är atm och så vill jag också bara påminna er alla om hur bra ni är varenda av er. Vill skicka iväg lite kärlek också, för det är ni så jävla värda. KRAAAAAAAM

 

NEW IN MY CLOSET

2012-06-24 09:27

HATT stylebystories, KOFTA monki, TRÖJA gina tricot, KLACKAR skopunkten


Måste kommentera klackarna bara, då dom verkligen är att rekommendera eftersom att dom är busenkla att gå i och är hur sköna som helst.  Priset var inte heller någon biggy.

 

MIN MIDSOMMARAFTON

2012-06-23 22:25

 

Bjussar på lite härliga bilder ifrån gårdagens bravader. Vi började med en tjejlunch och lite snapsvisor hemma hos Bea och sedan blev det dans och tävlingar på ängen, därefter spelades det kubb och käkades mat och sen var det dans på dansbryggan hela kvällen. Mina tjejer äger! LOVE YOU

 

GLITTER AND GOLD

2012-06-23 15:44

 

 

Senaste uppdaterade på Devote.se

http://inajohansson.devote.se
inajohansson
http://skyfall.devote.se
skyfall
http://sofiaarktedius.devote.se
sofiaarktedius
http://zassys.devote.se
zassys
http://emiliaasen.devote.se
emiliaasen
http://quisten.devote.se
quisten
http://malinhilda.devote.se
malinhilda
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://hannalicious.devote.se