LUST FOR LIFE

2011-09-30 15:53

 

 

 

 

 

 

Den här kvinnan är ju helt otrolig. Hon driver min absoluta favoritblogg och ni hittar den HÄR. Jag vet inte vad jag ska säga. Hennes stil är bara helt underbar och jag skulle döda för hennes garderob. Hon lever drömlivet bosatt i Los Angeles.

 

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND

2011-09-30 13:46

 

//KLÄNNING h&m/ JACKA flash/ SKOR jeffrey campbell// 

Wohoo, då var det helg igen! Jag har inga speciella planer i helgen. Vet bara att jag ska in till stan ikväll för att käka middag med några tjejer på pappa grappa så sen får vi se vad som händer. Har ni några speciella planer för helgen finisar?

 

A PIECE OF ME

2011-09-29 17:42

 

 

FAKE TATUERING, A CROSS. 

 

FRIDA TIDNINGEN

2011-09-29 15:39

 

 

Äntligen har FRIDA kommit ut! Ni vet det jag och några tjejer åkte upp till Stockholm och plåtades för där i slutet av Augusti. Jag sprang runt till varenda butik här i Söderköping imorse för att få tag på ett exemplar av FRIDA-tidningen men den hade inte kommit till någon affär så haffade ett ex direkt efter skolan. Det finns fler bilder och ett helt uppslag om när vi svarar på frågor om första kyssen och om hur det känns att hångla osv. ALLTSÅ JAG DÖR! Hahaha.

 

FASHION COME AND GO

2011-09-28 22:04

 

 

 

NEW NEW NEW

2011-09-28 19:12

 

Det låg ett stort paket och väntade på mig när jag kom hem idag och i det låg dessa UNDERBARA skor som jag måste göra plats åt på min skohylla. Behöver jag ens säga mer? Dom kommer härifrån och kommer användas väldigt flitigt. LOVE 

 

JAG ÄR LIVRÄDD ATT FASTNA HÄR

2011-09-27 23:18

 

Tänker inte berätta hur länge jag suttit här med ett tomt utkast som jag försökt skriva något bra på. Jag har ingen inspiration, ingen energi och ingen ork till att göra någonting just nu. Privatlivet har hunnit ikapp och när man inte ens kan ta hand om sig själv så är det illa. Fan för att jag har hamnat här. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

 

FUR VEST AND SKIN JACKET

2011-09-27 16:05

 

"Vad vill du säga när allting är sagt? Vad vill du känna när någon tagit din makt? Du vill att jag ska sjunga, men bara om sånt som hör till sitt. Men ska jag sjunga, då ska det finnas tid att sjunga fritt. Vem vill du spela när du lagt alla kort? Hur vill du leva när tiden går för fort? Du vill att jag ska känna, för något som aldrig känts som mitt. Men ska jag känna, då ska det finnas tid att känna fritt" 

 

Melissa horn 

 

MYSKVÄLL

2011-09-26 20:05

 

Har precis käkat mat efter att jag varit ute och sprungit en runda. Nu tänkte jag mysa ner mig med en filt i soffan och äta lite av gårdagens rester ifrån tårtan som mina söta brudar hade bakat och sen ska jag skratta till hollywoodfruar. En riktig myskväll med andra ord.

 

EN STOR TRÖJA & ETT PAR BOOTS

2011-09-26 15:14

 

Hur många centimeter har vi kvar, innan solen försvinner ner i havet? 

Skulle kunna sitta här och klaga på SÅÅÅÅ mycket som jag är så arg och irriterad och ledsen över men jag tänker inte göra det. Det finns så många som har det tusen gånger värre än mig och jag orkar bara inte. Istället lyssnar jag på newkids nya låt "hon vill va blind". Den är så bra, så fin.

 

Måste bara tacka för alla era fina gratulationer igår, ni är guld värda! Och likaså mina bästa tjejer som kom och överraskade lilla mig med en stor brinnande tårta igår. Fyfan vad sköna dom är. Mycket kärlek till er!

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://fridachristinas.devote.se
fridachristinas
http://starby.devote.se
starby
http://matildaboking.devote.se
matildaboking
http://majasoderbergs.devote.se
majasoderbergs
http://hannastory.devote.se
hannastory
http://aschmandas.devote.se
aschmandas
http://engstromemma.devote.se
engstromemma
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://hannalicious.devote.se