A LOTS OF YELLOW

 

 

 

 

 

 

Hur underbara är inte dessa rapsfält nu på sommaren när blommorna är så gula och fina. Jag kände mig nästan tvingad till att gå bort över vägen för att fota and so i did. Ååh, denna härliga sommar. Den får aldrig ta slut, aldrig. Jag får verkligen ångest när jag tänker på hösten och vintern.

 

HAIRVIDEO

 

HA-HA, jag orkade verkligen inte göra om videoinlägget så det fick bli det här när jag slant lite i sängen. PINSAMT! Men det klockrenaste är ju att om ni lyssnar på texten på låten så sjunger dom precis "Hey what did I do" när jag gjorde det! Well, det var ju många som frågade hur jag hade gjort toffsen i inlägget "HEARTS IN THE AIR" så här har ni svaret på den frågan. Det är busenkelt.

 

J CAMPBELL

 

Idag har jag på mig mina Jeffrey Campbell klackar och matchar den med en nyinköpt skjorta ifrån LINDEX. Det är lika fint väder idag som det varit de senaste dagarna så jag ska nog chilla at the pool. Måste även träffa min snygging moa som precis kommit hem ifrån Portugal. Gud vad jag saknat henne!

 

BUSTIER + SHORTS

 

 

LINNE - forever 21, SHORTS - american vintage, GLASÖGON - h&m.

 

BIKINI IFRÅN VICTORIA SECRET

 

 

Någon ville se en närmare bild på bikinin jag hade på mig häromdagen så här är den. Den kommer som sagt ifrån Victoria secret och är hur fin och skön som helst. Jag bara ÄLSKAR deras underkläder och bikinis. Det är ju ett måste att köpa på sig massa trosor och bh:ar om man är där!

 

TOP OF THE WORLD

 

 

NU; sola och bada, SEN; in till stan för en intervju samt lite shopping, IKVÄLL; inga planer!

 

HEARTS IN THE AIR

 

 

GASH!! Det svider på rumpan... Jag har bränt mig längs troskanten så är helt RÖD. Men annars har jag klarat mig bra idag i solan faktiskt och nu tänkte jag dra ut och springa lite hade jag tänkt. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ni får i varje fall ha en fin kväll!

 

TURN ME INSIDE OUT

 

Har legat några timmar ute i solen med emilia i hopp om att bli jäkligt brownie. Nu drog hon till jobbet dock och jag ska fortsätta jobba på brännan i några timmar till innan jag tänkte ta mig en springtur. Jag försöker springa varje dag nu och det går förvånansvärt bra. Jag har kört 5 km nu 3 dagar i rad. Hur bra är inte det? Och det bäst när man har varit ute och sprungit är ju att man bara kan hoppa i poolen efteråt. Åååh, känslan..

 

JEANSSKJORTA

 

 

 

Har verkligen inte prioriterat bloggen de senaste dagarna. DÅLIGT. Men nu är jag på god väg igen kan jag lova! Har bara haft en liten svacka och inte orkat göra i princip någonting de senaste dagarna. Annars så har jag inga planer inför kvällen kanske ska träffa robin och försöka hitta på något kul. Vi får se hur det blir med det!

 

I'M WALKING ON SUNSHINE

 

 

Ligger ute vid poolen med millan och jobbar på brännan.

Här kommer jag spendera resten av dagen. CIAO!

 

Veckans mest lästa artiklar

Pimpa din blogg! Sätt guldkant på höstenVeckans outfits
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://hannalicious.devote.se