EN LITEN LISTA FRAM TILL JUL

2010-11-30 20:05

jag kommer köra på en liten julkalender här i bloggen fram till jul som börjar imorgon då jag alltså ska presentera mig själv i ett inlägg då och sedan på torsdag ska jag berätta om min första kyss osv. hoppas ni tycker det låter roligt för det tyckte jag när jag hittade den här listan på min snygga vän linneas blogg. nu ska jag återgå till plugget och snart blir det desperate housewives puss!

 

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande

Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – I min väska

Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Detta ångrar jag
Dag 12 – Mina ambitioner
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Dessa grabbar faller jag för

Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till

Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Min dröm kille

 

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

2010-11-30 17:13

 

 

sitter hos moa och pluggar vilket jag har gjort dom senaste kvällarna. det är verkligen hur bra som helst att plugga med en kompis så ja det är ett litet pluggtips till er där ute. nu måste jag fortsätta med att träna in saker i min lilla hjärna. puss på er! hoppas ni har en roligare tisdagskväll än mig...

 

A BAD DAY

2010-11-29 20:51

 

 

idag har jag haft en dålig dag. mitt liv står helt stilla just nu och jag vill bara att det ska hända något för en gångs skull. jag har ångest för skolan, hatar vintern och kylan och bara är allmänt trött på mina kläder och allt annat. det finns så mycket jag vill ha men inte kan få och det gör mig så olycklig. förlåt jag ska inte klaga mer men vi alla har väl dåliga dar och idag är det min tur.

 

OSKAR LINNROS

2010-11-29 14:52

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lite grymma bilder ifrån igår som min snygga vän moa och jag har tagit. annars så kom jag precis hem ifrån skolan som har varit riktigt soft idag faktiskt med fetaste håltimmen. nej, nu ska jag få i mig något att äta och sen ska jag kila iväg på utvecklingssamtal. puss på er bästa ni!

 

FILMSNUTTAR FRÅN IGÅRKVÄLL

2010-11-29 07:56

 

satt uppe till halv två igår för att klippa ihop den här filmen till er. det var så jävla grymt och hans känsla på  scenen är helt otrolig. så njut nu av denna charmiga man. puss

 

KVÄLLENS OUTFIT

2010-11-28 23:06

tre typ likadana bilder på mina kläder jag fotade lite snabbt nu innan jag ska gå och lägga mig. jag säger bara, jag älskar oskar linnros. han är verkligen as grym. jag trodde inte att han skulle vara så bra live faktiskt men det kan jag lova att han var. man blir bara mer och mer kär i honom för varje gång man ser honom alltså. det är helt sjukt. men men, jag ska lägga mig nu. puss på er!

 

oskar linnros was awesome, i didn't thought that he was going to be so good at live peformances but i can tell that he was. i'm in love in him and that kind of explain how good i think he is.

 

AT MOAS PLACE

2010-11-28 10:46

 

hänger oss moa och vi ska snart ge oss på plugget. jag har ångest och orkar inte plugga längre. åååh, men vi ska tagga lite till ikväll också då vi ska på linnros. det kommer bli grymt, det vet jag. förlåt också för att jag har världens tråkigaste blogg just nu men jag ska försöka ge er en outfit idag. puss

 

hanging at moa's place and we are going to do homeworks and it's so damn boring. but i can't wait for tonight when we're going to norrköping at oscar linnros. that's gonna be awesome.

 

BÖRJAR BLI LITE JULSTÄMNING HÄR HEMMA

2010-11-27 14:00

 

 

äntligen klar med engelska uppgiften och nu ska jag ge mig på idrottsboken och läsa om idrott och hälsa. det känns inte så jätte frestande om jag får säga det själv, men jag måste ju tyvärr eftersom att vi har ett jobbigt prov på det i veckan. fyfan jag orkar verkligen inte med allt det här.

 

förutom att jag pluggat en hel del nu på morgonen så har jag och mamma julpyntat lite och lyssnat på lite julmusik. det är ju första advent imorgon vilket är lite mys så det ska drickas lite glögg sen också bara för att det är så gott. okej, back to the homeworks nu för min del. pussss

 

MIN LÖRDAGSMORGON

2010-11-27 11:24

 

god morgon! min lördasmorgon ser ut såhär + en stor kopp te och nybakat bröd. jag njuter! dock inte så länge till eftersom att jag har en hel del plugg nästa vecka jag måste ta tag i denna lördag. och om jag ska kommentera gårdagen så säger jag bara, bastu, hemgjord pizza, snörullning och trevligt sällskap vilket innebar en jätte mysig kväll. men vi hörs lite senare kära ni. puss på er!

 

morning morning! my saturdaymorning looks like this + a big cup of tea and freshly baked bread. can't deny that i'm satisfied. well i can't chillin all day i need to study a lot too. love

 

TODAY'S CLOTHES

2010-11-26 17:22

 

 

linne ifrån min syster, byxor ifrån gina tricot, converse, ringar ifrån forever 21 och kofta ifrån monki.

singlet from my sister, pants from gina tricot, converse, rings from forever 21, cardigan from monki.

 

idag har jag stressat omkring som en yr höna för att hinna med allt jag skulle göra men nu är vi efter alla omständigheter äntligen hos felix och ska chilla lite här ikväll. det kommer bli awesome. så ni får ha en trevlig fredagskväll alla gullungar för det ska jag ha. puss!

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://carrostyle.devote.se
carrostyle
http://fridachristinas.devote.se
fridachristinas
http://matildaboking.devote.se
matildaboking
http://starby.devote.se
starby
http://cheersarah.devote.se
cheersarah
http://saraghazanfareeon.devote.se
saraghazanfaree
http://joym.devote.se
joym
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://hannalicious.devote.se