JAG SAKNAR REDAN KALMAR

2009-07-26

sista dagen idag och spelade vi jätte bra, det blev lika så det blev straffar fast då vann det andra laget tyvärr. men vi var som alltid lika glada, och stolta över att vi kom sist haha.

jag hade gärna viljat stanna en vecka till i kalmar, jag ville inte åka därifrån. och jag saknar det sjukt mycket, det var det bästa på länge. och alla härliga killar med sköna dialekter kommer jag sakna.vi är lite slut efter gårdagen, träningsverk, morgontrötta och snygga.någon som inte visste vart sibylla låg? skulle inte tro det. LÖRDAGSKVÄLLEN I KALMAR

2009-07-26
idag spelade vi också två matcher och förlorade båda. ja vi är så himla bra go sörping! vi hann även med stan också idag, jag hittade ett jätte fint linne på rean på indiska som jag köpte. sen stressade vi tjejer efter matchen för att hinna fixa oss, duscha och käka på sibylla innan discot.

och på sibylla var det värsta läskiga gubben som var och käkade. till och med hon i kassan sa att hon tycke att han var jätte läskig, ja då fattar ni nivån va. han var full och hade ett jack i pannan och det rann blod ur pannan på honom. vi trodde seriöst att han skulle ta fram en kniv, och bara döda oss plågsamt en efter en.

men det gick bra, och väl på discot var vi först inne och dansade ensamma ett tag innan det kom folk. det var jätte tråkigt och inget drag alls ibörjan men sista timmarna var det helt galet, och så sjukt roligt.

jag säger bara tur att vi hade shorts och linne på oss brudar, vi var helt svettiga och helt slut i benen efteråt.

det var bästa kvällen på länge.
KALMAR CUP FREDAG

2009-07-26
idag spelade vi två matcher och förlorade båda haha. och så stötte vi på värsta bitchen, jag tror ni från cupen vet vem jag menar. sen på kvällen träffa vi monarn pontus, erik, jesper, alexander och dom. vi satt på en pizzeria och flummade och snackade. dom killarna var riktigt härliga må jag säga. och vi träffade även erling, linus och mr cool och det gänget.

här kommer några bilder från kvällen och dagen, vissa är väldigt suddiga men det skit samma.KALMAR CUP TORSDAG

2009-07-26
idag blev det att gå upp tidigt för att åka till kalmar. och nästan direkt spelade vi match som förlorade .. senare under kvällen raggade vi killar (och det gick väldigt bra), och åkte karuseller på marknaden gjorde vi också. det var så otroligt roligt, den roligaste var ett parisehjul där man liksom sitter fast i en bur och den snurrar runt och runt så man hamnar upp och ner osv. jag och olivia skrattade så vi fick ont i magen. vi åkte den flera gånger. den var helt sjuk!
STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

2009-07-13
idag blev det att åka båt med sis, min faster och stefan.
senare på kvällen blev det att åka hem till sörping.

här kommer några bilder jag tog under båtturen.GRÖNA LUND

2009-07-13

hämtade bea och wendela i sollentuna runt tolv, tog en sväng på stan och drog sedan till gröna lund. jag säger bara pop expressen, extreme och tilt is the shit. haha och spökhuset var så jäkla kul, vi skulle gå ner från en trappa och då så skrämde två stycken oss runt höret och vi blev verkligen så jävla rädda och alla började as garva till och med de som skrämde oss.

och vi träffade även bobby ni vet bögen, kändisfrisören och linda rosings polare. han ville se våra riktigt heta kort från vilda musen. haha dom är så klockrena måste jag säga! och wendela och amanda hade ju snyggaste sällskapet med sig.

så här gick det när bea skulle säga åt amanda att backa när hon skulle ta kort.

bea
: backa!!
en kille framför amanda: va, vadå backa?
"bea hör inte att han säger nåt"
bea: men backa då!!
killen: ska jag backa?
hanna: hahaha, bea han där tror att han ska backa.
bea och hanna: asgarvar
bea till killen: nej inte du!!
killen: va? och småler.
hanna och bea: åker upp i katapulten och garvar.
och killen bara kollar förvånande.

 


 SHOPPING I STOCKHOLM

2009-07-13
tog tunnelbanan in till stan, hämtade upp och amanda och tog en snabbsväng på stan, träffade senare wendela och bea och vi gick och shoppade lite. sen drog vi till taco bar och där var ellenor och då käkade vi lite lunch. sen blev det ytterligare lite shopping och sen framåt kvällen gick vi på bio det blev the proposal. den var jätte bra och man grät och skrattade.

här kommer lite bilder från idag, det blev inte så många och inga speciellt bra bilder.
jag har en stor saknad efter min systemkamera, hoppas den går att laga.VAD SKA JAG GÖRA IDAG?

2009-07-07
vad ska jag göra idag?

- baka något gott
- dra ihop några vänner och gå på picknik
- åka till närmsta bad och bada.
- äta glass
- busringa
- plinga på hos grannar och sedan springa och gömma sig
- sjunga karaoke
- se på film
- läsa min blogg
- sitta gömd bakom en buske och skjuta ärtor på folk
- dansa galet
- gå upp på en balkong och kasta vatten ballonger på folk
- göra ett kollage med bilder på modeller, gamla minnen, dig själv osv.
- göra ansiktsmask
- måla naglarna
- spela spel
- se på one tree hill
- åka in till stan och shoppa
- se på bio
- gå ut och äta på restaurang
- grilla med massa folk
- göra en film
- gå ut och gå
- cykla omkring
- göra sig iordning och ta massa modell kort
- lira lite fotboll
- bara sitta och prata med dina närmsta vänner
- spela sanning och konsekvens
- gå in i en kohage och reta kossorna
- tälta
- hoppa studsmatta