A LOVELY DAY IN THE SUN

2009-06-30

idag blev det att åka ut till sanden (till bea) med bea, moa, emilia, wella och elin.
vi badade, solade, spelade sanning och konka och skrattade massor.

tack för en underbar dag tjejer, just nu är verkligen mitt humör på topp
och det firar vi med massa härliga sommar bilder från dagen.BILDBOMB IFRÅN SOMMARSTÄLLET

2009-06-23

de två sista dagarna på sommarstället låg jag ute på bryggan och stekte, jag badade också typ. eller jag gick i vattnet så att det nådde till magen. då badar man ju nästan?

och här mina kära läsare kommer en bildbomb.


MIDSOMMARFIRANDE I NORRLAND

2009-06-19

GLAD MIDSOMMAR!

vädret har ju inte varit det bästa precis, så dagens outfit har bestått av min nya älsklings kofta och jeansleggins. fast solen har tittat fram lite trots allt. annars idag så har jag och syrran varit och plockat blommor, jag har åkt mini cross för första gången och det var sjukt jävla skoj, vi har ätit jätte god mat, varit ute till sjöss med surfingbrädan, varit vid forsen, gjort tårta, gjort midsommar kransar och bara chillat. dagen har varit kanon!
 


 

ikväll eller typ om en timme så ska vi ta bilen och åka och kolla på ett ställe om vi ser någon björn. det finns tydligen en björn här uppe som gömmer sig bland skogarna, och det är jätte många som har sett den. så jag hoppas att jag också får se den. jag har liksom aldrig sett en vild björn förut, är det någon som har det?


xoxo
 GRILLKVÄLL @ FILIPS PLACE

2009-06-17

grillkväll at filips place tonight

ännu en kväll med "gänget" det var jätte mysigt och roligt framför allt. jag är ju då grillmästaren och mamma till de söta tvillingarna robin och jojjo. tack för en trevlig kväll folket och här kommer några pics från kvällen, som vi bjuder på!ÄNTLIGEN SOMMARLOV

2009-06-12
sommar lov

efter skolavslutningen blev det som sagt att dra till smultronstället och käka glass med hela gänget. sen drog vi till filip och spelade poker. och senare på kvällen åkte vi till jojjo och hyrde skräckfilm och åt godis. tack för en underbar skolavslutning och en trevlig kväll allihopa!SKOLAVSLUTNING 2009

2009-06-12

skolavslutning
snacka om att jag var nervös när jag skulle sjunga solo. men det gick ganska så bra, jag sjöng lite falskt på vissa ställen men jag är stolt över mig själv att jag vågade sjunga ensam inför några hundra personer. sen efter skolavslutningen så drog jag, bea, moa, emilia, nicita, amanda och massa killar till smultron och käka glass. så jag lägger snart in fler bilder.

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ

2009-06-09KULTURDAG I NORRKÖPING

2009-06-03

hejsan alla bloggläsare
idag kan jag meddela att jag har ont i benen, ont i fötterna och är så jäkla trött på att
gå omkring i norrköping + stan. ja vi hade kulturdag i norrköping och gick runt hela
norrköping det var jobbigt och vi var trötta som tusan alltså!

sen blev det stan med mina pinglor moa och emilia, ja vi käkade tårta de va mysigt.
sen drog vi och kollade på fotbollsmatch min syrra spelade och dom mötte lindö
det blev vinst med 7-0 för sörping,  yeah go sörping go sörping!