A LOT OF INSPIRATION ♥

2009-12-30

jag rå diggar wildfox couture
helt LOVELY.
2009

2009-12-28
kände för en hel drös med bilder från 2009, självklart finns det många mer oförglömliga minnen men det där var några.
tack för ett underbart år, LOVE
SNÖ BILDER

2009-12-27
kom precis in, har varit ute i kylan och busat lite med min sötnos hilton och syrran. det blev en hel del bilder & ja vi är lite galna, men roligt har vi.

nu snart ska jag klä på mig igen för att möta emilia och ta en promenad nere i stan, sen när jag kommer hem ska jag bara mysa och se på playa del sol, jag älskar steffen alltså, vilken skön snubbe det är, LOVE.
BEAS BIRTHDAY

2009-12-22

yes bättre sent än aldrig som man brukar säga. lite bilder från beas party, helt sjukt vad roligt vi hade det. vet inte hur många gånger jag sagt det?!

nej, nu måste jag dra i guess min hund sitter och ylar förfärligt där uppe. jag tror att han är kissnödig, så jag får väl klä på mig och ta en promenad med gullet, om inte syrran tar på sig ansvaret. vilket jag redan nu (även fast jag inte är synsk) känner på mig att hon inte kommer göra hon är lat, LOVE.

 BE MINE BY HANNA & LINNEA

2009-12-17
LUCIA

2009-12-11

sorry för riktigt dåliga bilder

benen skakade, händerna skakade, hjärtat dunkade fort, jag kunde inte sjunga, jag inbillade mig att jag inte kunde andas. men jag klarade det, när versen var över var jag stolt. och jag var inte nervös längre.
det gick super bra därefter.

det var ju då lucia idag, och det gick suveränt förutom min nervositet innan jag skulle läsa versen och medans jag gjorde det. sen efter skolan drog jag in till stan med mamma.
jag hittade nyårs outfiten och lite annat, jag visar senare
.

PUSS


PICTURES

2009-12-06


JULBACK MED BRUDARNA

2009-12-04
där fick ni lite bak bilder från idag. vi har diggat till julmusik,
dansat en hel del och bakat pepparkakor med glasyr och chokladkolor. 
man kan ju inte påstå att det blev så jätte lyckat, men mitt
stora hjärta som det stog pontus på blev jätte gott faktiskt.

nu är jag trött, mår illa och känner mig bara helt slut. så förbannat skönt med helg, dock måste jag plugga hela helgen. jag har två hemprov som ska vara klara på måndag & jag har inte börjat.

kvällen spenderades tillsammans med beatrice och emilia. vi drog till sportis och kollade på a-lagsmatch. träffade lite folk där, sen drog vi alla hem. har precis druckit te och ätit en chokladboll. nu ska jag sova, jag är super trött.